maanantai 28. helmikuuta 2011

21

Tuollainen kaulakoru oli eilisen tuotoksena nyt tänään kameran edessä, kaulakoru on lyhyehkö, asettuu useimmilla varmaankin juuri tuohon solisluiden yhtymäkohdan alapuolelle. Eli juuri sopivaan paikkaan :)

Helmiäistä, makeanvedenhelmiä, Swarovskeja ja ihana foliosydän keskipisteenä! (Napattu!)

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

20

Rannekoruja väsäilen mä kaiket päivät vaan... Tässä mattalasia, helmiäislasia ja vähän hopeaa sekä hopeoituja osia. Tyylikäs, etten sanoisi. (Myyty, tästä oli kyllä vaikea luopua!)



lauantai 26. helmikuuta 2011

19

Inspiraatiotyhjyys on syvältä, sain aikaiseksi pari rannekorua, mutta siinä se... Enkä edes käyttänyt juuri ostamiani foliosydämiä, hullua! Mistä te muut helmeilijät saatte inspiraationne?

Lasia, niin mattaa, kirkasta kuin hohdevärjättyäkin, (sekä muutama pieni Swaro siellä täällä, luonnollisesti... ;) ) (Napattu!)




Lasia, hopeoituja helmihattuja ja hopeoidut osat.

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

18

Mattalasia, kirkasta lasia, makeanvedenhelmiä ja vähän riippuvia Swaroja takana punottuna helmisilkkiin. Ulkona on alati kylmenevää, mutta minun ajatukseni kulkevat selvästi jo kevään suuntaan! :) (Myyty!)

17

Väsäilinpäs eilen tällaisen rannerenkaan valkoisista ja malvanvärisistä mv-helmistä, lasihelmistä ja helmiäisestä. Tälle tulee varmaankin jossain vaiheessa kaulaan sopiva kumppani, ellei joku tätä tällaisenaan nappaa :) (Ja sehän napattiin postauksen nro 21 kaulakorun kaveriksi!)



Olen kyllä valtavan ihastunut nyt helmiäiseen, ihana hohde! Samanlainen hohde on noissa muissakin helmiäishelmissä ja jokainen pinta on omanlaisensa, tykkään!



Siinä menikin sitten viimeset FlexRitet, odottelen postissa saapuvaksi muutamaa rullaa, harmi etten tajunnut niitä tilata jo aiemmin... Ei kyllä houkuttele siirtyä takaisin 7-säikeiseen vaijeriin, on tuo FlexRite vaan niin samettista ja kauniisti käyttäytyvää vaijeria :)

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

16 ja haistap*ska koru

Eli otinpa uusia kuvia vanhoista, jo aikoja sitten valmistuneista koruista joita on täälläkin jo esitelty (suurin osa edelleen myynnissä..!) Luonnonvalo ja iso ruusukvartsilohkare tuovat "sitä jotakin" näihin kuviin :)









Tässä sitten se haista kikkare koru, eli helmipunontahan tässä kyseessä, right angle weaving, jonka pitäisi olla helppoa heinäntekoa. Ei vaan olekaan ja sehän on kiero ku kärmes pakosalla!

No, ehkä mä saan tuon joskus valmiiksi. Taustalla koruilun lisäksi kaksi rakkauttani monien muiden ohella, Roccat Kone ja Roccat Valo (=hiiri ja näppäimistö)

perjantai 18. helmikuuta 2011

15

Tein kaulakorun kun Itellooni toi eilen helmiä :) Kuvien korussa siis hopeoituja osia sekä aitoa ysikaksvitosta, lasihelmiä, upeasti kiiltävää helmiäistä, mv-helmiä ja vähän kaikkea muutakin. Näyttävä koru, sopisi hienosti avarakauluksisen paidan pariksi! (Myyty) Klikkaamalla saa kuvat isommiksi!





Aiemmin esittelin hääsetin, jonka sain kunniakseni tehdä :) tässä siis vielä valmiista kaulakorusta kuva (vaikkakin älyttömän epäselvä ja huonolaatuinen...) Lisäyksenä oli siis ketjua, Swarovskeja ja makeanvedenhelmiä. Mielestäni korusta tuli aivan i-ha-na ja morsiankin tuntui tykkäävän, onneksi!

torstai 17. helmikuuta 2011

14

Parit korvakorut on tullut väkerrettyä :)

Ensimmäisenä kirurginterästä purppuralla marmorilasilla ja Swarovskeilla terästettynä (hehheh) (Hp 3 euroa)



Seuraavana kirurginteräskorvakorut lasihelmillä. Hohtavat auringossa oikein kauniisti :) (Hp 3 euroa)


maanantai 14. helmikuuta 2011

13 & ystävänpäivä!

Ystävänpäivä vaatii tietenkin korvakilluttimet, eli lasisydämet vaijerissa kera ihanaisten Swarovskien :) Korvakoruni ovat aina kirurginteräskoukuissa, ellen selvästi toisin ilmoita. (Myynnissä, hintapyyntö kimaltelevaisille onpi 5 euroa)


12 & ystävänpäivä!

Tässä nyt ensimmäinen syntynyt koru, mitä ilmeisimmin muovihelmiä, lasihelmiä, pari sydäntä ja hopeoidut osat :) On kyllä suloinen! (Annettu eteenpäin)



Lisäyksiä tulee varmasti päivän mittaan, erilaisten korujen muodossa :) Ihanaa Ystävänpäivää jokaiselle!

perjantai 11. helmikuuta 2011

11 ja alennusmyynti!

Alennan kaikkien myynnissä olevien korujen hintaa nyt alkavan kevään kunniaksi, ottakaa siis rohkeasti yhteyttä, mikäli joku koru kiinnostaa tai tahdotte keskustella tilaustöistä! :)

torstai 10. helmikuuta 2011

10

Korvakorut, joissa keskipisteenä raikkaan vihreät lasihelmet ja siniset Swarovskit. Nämä napattiin heti!




Katseenkääntävä rannekoru, keraamisia helmiä, lasisia välihelmiä ja savukvartsia. Lukon virkaa toimittaa hopeoitu salpalukko. (Ei myynnissä)

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

9

Ensimmäisenä korvakorut, joissa Swarovskeja ja metallinhohtoisia lasihelmiä & .925 hopeaa. Me likes! (Varattu)




Ensimmäinen helmipunontatyöni, jee! Swaroja aika runsaasti, loput helmet sitten lasia ja muovia. Tämä lähtee kaupanpäällisiksi jos joku tämän tahtoo! (Varattu)



Päivän helmi: makeanvedenhelmiä, sekä nuggetteja, että pyöreähköjä helmiä. Vaaleanpunaista, malvaa, valkoista... Välissä muutamia Swarovskeja (taitaa huomata jo mun ihastumiseni noihin ;)?) ja kauneuden keskipisteenä on upeasti hiottu iso vuorikristalli, joka välkehtii sateenkaaren väreissä auringonvalossa. Todella upea ilmestys! (Ei myynnissä)