sunnuntai 20. helmikuuta 2011

16 ja haistap*ska koru

Eli otinpa uusia kuvia vanhoista, jo aikoja sitten valmistuneista koruista joita on täälläkin jo esitelty (suurin osa edelleen myynnissä..!) Luonnonvalo ja iso ruusukvartsilohkare tuovat "sitä jotakin" näihin kuviin :)

Tässä sitten se haista kikkare koru, eli helmipunontahan tässä kyseessä, right angle weaving, jonka pitäisi olla helppoa heinäntekoa. Ei vaan olekaan ja sehän on kiero ku kärmes pakosalla!

No, ehkä mä saan tuon joskus valmiiksi. Taustalla koruilun lisäksi kaksi rakkauttani monien muiden ohella, Roccat Kone ja Roccat Valo (=hiiri ja näppäimistö)

5 kommenttia:

 1. Hei, onko se Milla joka tekee näitä koruja? :D Aivan äly hienoja!! T. Mirka :)

  VastaaPoista
 2. Heh, onhan se :D sun koruiluita oon katsellut välillä, tosi mukavasti oot saanut tehtyä laadukasta jälkeä! :) Mä en hopean kanssa kauheasti hommaile, paitsi nyt on tulossa hopealevyä, sisko ja sen mies saa vauvan kohta... :) Niille kolmelle sitten jotain helmistä, nahkaista ja hopeaista :D

  VastaaPoista
 3. Kiva kiva. ;) joo, mä oon kauan hopeen kans ollu tekemisis mutta kun ei vaan raaski enää kun se on niin kallista nykyään. :( joten oon sit innostunut tekemään noita helmikoruja. :) Se on vaan niin rentouttavaa puuuhaa toi helmien pujottelu! ;) T. Mirka

  VastaaPoista
 4. Mäki oon yrittäny vähä väsätä jonkunlaasta blogia mut ei vaan jaksa siirrellä sinne kuvia ja kirjootella. ;)

  VastaaPoista
 5. Tohon edelliseen kirjotukseen kans > T. Mirka ;)

  VastaaPoista