torstai 14. heinäkuuta 2011

38

No niin, nyt on saatu valmiiksi tämä lahjasetti pikkuneidille :) pikkuneidin värimieltymyksissä lymysi harmaa sekä tumma violetti, äidin mielestä vaaleanlila olisi nuorelle naiselle osuvampi väri, joten tässäpä sitten oma ideani kompromissista. Tuntui miellyttävän tytön äitiä, sormet ristissä odottelen pikkukriitikon tiukkaa mielipidettä! :)

Harmaapeacock sekä vaaleanliloja makeanvedenhelmiä sekä Swarovskeja, rannekorussa hopeaa ketjutettuna kasvavalle tytölle :)
3 kommenttia:

 1. Ihanat värit näissä, kaunisti sointuvat keskenään

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit! Millaiseen vaijeriin teet lasten korut? Minulle on tullut jonkin verran kyselyjä lasten koruista ja en ole uskaltanut alkaa tekemään, yhden tein kerran ja se oli viikon päästä katkennut vaikka tein sen ihan kunnon vaijeriin (en muista monikosäikeiseen mutta ajattelin silloin että pitäis kyllä kestää). Onneksi kukaan ei tukehtunut helmiin tms mutta enpä ole sen jälkeen suostunut lasten vaijerikoruihin :D

  VastaaPoista
 3. Hei Miina! Käytän flex-rite 49-säikeistä vaijeria, paksuus taisi olla 0,45 mm? Tuota on välillä hankala saada jopa terävillä sivuleikkureilla kerrasta poikki, joten tuo jos pettää, niin se pettää päättelykohdista :) Tuo on vähän vanhemmalle tytölle, joka ei ole enää aivan siinä rajuimmassa iässä leikkien suhteen, mutta kyllä tuon pitäisi yhtä jos toistakin kestää!

  Helinä: Kiitos! :)

  VastaaPoista