perjantai 2. joulukuuta 2011

39

Siirryin hetkeksi kutojien ihmeelliseen universumiin kummityttöni syntymän myötä, mutta palaan jälleen planeetta Koruilijoihin :)

Blogger inisee kuvieni vievän liikaa tilaa, joten laitanpa ne sitten linkkeinä, ehkä joku eksyy avaamaankin...

Bambuakaattia ja labradoriittirondelleja vaijerissa, hopeoitu lukko. Iholla nuo bambuakaattihelmet ovat paljon maitomaisemman väriset ja hieman läpikuultavat. Tykkään :)!

Rannekoru

Toisena vuorossa sukulaiselle väsäämäni lasihelmikaulakoru, tässä siis helmiäislasihelmiä punaruskeana ja beigenä ja kuparoidut osat, keskipisteenä muhkea tummanlila riipus. Pieni pelko on siitä, ettei saaja tykkää lahjastaan, mutta onneksi meidän perheessä on tapana sanoa asiasta :)

Kaulakoru

Mitenkäs muilla menee jouluvalmistelut? Teettekö enemmän pukinkonttiin kuin kotikoristeluja? :)

2 kommenttia:

  1. Itselläkin herjasi että kuvat ovat isoja kun tarkastelin asiaa, huomasin uuden kamerani kanssa otettujen kuvien olevan melkein 4megaa ja se on suurta! Joten pienensin ne uuden Paintin avulla alle 1M tai paljon alle sen =)

    Aivan pakko kysyä, käsityötaidonopettajan lapsi kun olen; kutonut vai neulonut? ;)

    VastaaPoista
  2. Mulla nuo kuvat on kännykkäkameralla otettuja ja vartavasten pienennettyjäkin, mutta kuulemma tila on loppumassa ja sitä pitäisi ostaa... :/

    Kappas vain, Google osasi kertoa että mun harrastukseni on neulomista, mutta ilmeisesti täällä länsipuolella käytetään joskus erheellisesti noita termejä sekaisin! :D

    VastaaPoista